INFO

GELU!D is Kars Wierts.
Bij GELU!D kan je terecht voor het realiseren van jouw muzikale ideeën.  Bv. een single, EP, pre-productie of een complete CD / Vinyl. Maar ook voor het componeren en realiseren van muziek onder een bedrijfsvideo en events. Kars begeleidt het opname proces op een relaxte én doelgerichte manier, zodat uiteindelijk jouw doelen worden bereikt. GELU!D verzorgt ook preproductie, het mixen en de master. De opnames kunnen plaatsvinden in de eigen opnamestudio of in een andere studio naar keuze.
De opnamestudio is prachtig vrij gelegen op het Hogeland van Groningen, en toch vlakbij de stad. Bron van & ruimte voor inspiratie, creativiteit en focus op de muziek, inclusief een bosje met boomgaard.
In de studio wordt hard gewerkt, ontspannen en we hebben pingpong!  Bij mooi weer kan de BBQ aan. Desgewenst kunnen bandleden blijven slapen, hiervoor zijn de voorzieningen aanwezig.
Van stoppen is pas sprake als de artiest of band tevreden is over de opnames.
Dan gaan we een vet GELUID neerzetten tijdens het mixen, dat past bij jouw muziek! Alles steeds in afstemming met de muzikanten. Als jij een gat in de lucht springt bij het resultaat, komt de final touch:  masteren.
Kars is een ervaren muzikant, multi-instrumentalist en is cum-laude afgestudeerd als producer / sound engineer. Als bassist heeft hij op vele podia in het Nederlandse clubcircuit mogen spelen, zoals Vera, Oosterpoort, 013, Paradiso, Melkweg en niet te vergeten op Ozzfest. En was met band finalist van de Grote Prijs van Nederland. Bands geven aan dat zijn brede muzikaliteit en ervaring helpen bij het opname proces en in het mixproces daarna. Hij heeft scherpe oren en creatieve ideeën en is bovenal pas tevreden als het GELUID! staat dat jij voor ogen hebt.
Kom ‘ns kennismaken!
CONTACT:
geluidproducer@gmail.com
06-14462240